FILLMAX

  • FILLMAX AFVULMACHINES
  • SPUITBUSSEN EN LAKSTIFTEN
  • MADE IN HOLLAND
  • ROBUUST, SNEL, SCHOON

Zelf uw spuitbussen afvullen met verf? Dit kan eenvoudig met de FillMax afvulmachines. FillMax heeft eersteklas afvulmachines die speciaal gemaakt zijn om spuitbussen te vullen met verf. FillMax staat voor kwaliteit, duurzaamheid, snelheid en effectiviteit. De afvulmachines hebben weinig onderhoud nodig. Toch een keer een onderdeel nodig? Deze zijn allemaal binnen 24 uur leverbaar en te vervangen. Op deze manier heeft uw vulproces garantie op continuïteit.

 

Zelf spuitbussen vullen kan in 2022 heel laagdrempelig zijn. Met de juiste expertise én de juiste afvulmachines kan ook u eenvoudig uw eigen spuitbussen vullen. Onze FillMax machines zorgen direct voor meer efficiëntie omdat het apparaat al het werk voor u doet. Ideaal toch? Het concept van FillMax hebben wij zelf ontwikkeld en is tot op de dag van vandaag gewaardeerd en gerespecteerd door ervaren mensen in de branche. Door jarenlang te testen hebben we de kleinste designfoutjes weten te verbeteren. Met als eindresultaat een (bijna) perfecte afvulmachine die aan alle wensen voldoet.

We bieden twee verschillende modellen FillMax afvulmachines aan. Omdat niet iedereen exact dezelfde wensen heeft hebben we de machines opgesplitst:

De FillMax Pneumatic is perfect voor kleine hoeveelheden per uur en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Maar let op, de Pneumatic is net zo snel en effectief als zijn grote broer. Deze grote broer is de FillMax Serial. De FillMax Serial is bij uitstek geschikt voor grote oplages. U kunt erop rekenen dat de Serial u geweldig van dienst zal zijn. 

Klik hier om de FillMax folder te openen.

merk afbeelding