FULL PRODUCT

Merk: PRIVATE LABEL
Submerk:
Product: FULL PRODUCT

"Private label" gaat soms heel wat verder dan een eigen etiket!

Diverse bekende lakfabrikanten laten bij ons hun product in spuitbus afvullen. Ook industriële eindgebruikers, en merkvoerders komen met specifieke wensen. Hun producten zijn vaak niet standaard, en zeer specifiek. 

Eerst volgt een R&D-traject. In een spuitbus word het vloeibaar drijfgas gebruikt als transportmiddel voor de lak. Dit vloeibare gas gaat ook verbindingen aan met de lak! Een totaal andere situatie als spuitpistool/compressor/lucht. De opdrachtgever verwacht een voor hem normale performance. Daarvoor moeten dus eerst de onafwendbare wijzigingen in receptuur geneutraliseerd worden. 

Vervolgens dient het eindproduct "aerosolstabiel" te zijn, teneinde een houdbaarheid te kunnen garanderen met behoud van 100% kwaliteit.

    


Voor diverse merken machines maken we 2K OEM laksystemen. Volledig in samenspraak met de lakleverancier.
Een miniatuur versie van het 2K OEM-systeem is geen touch-up, maar lakreparatie onder fabrieksgarantie.

Industriële gebruikers hebben te maken met 'approvals' van hun lakleverancier. We maken in die gevallen de spuitbus in samenspraak, zodat deze binnen de goedkeuring van de lakleverancier valt. Ieder individueel onderdeel van de spuitbus is naar klantwens. Nadat het laksysteem in spuitbus klaar is volgt een training op de werkvloer voor de uiteindelijke verwerkers.

Maak een afspraak voor meer informatie!

Artikelnummer