Zwart

Merk: SPRAYMAX
Submerk: CONTROLE LAK
Product: Zwart

Het product onderscheidt zich dankzij de fijne dispersie gemaakt van een dunne, homogene en poederachtige vacht met zeer goede schuur eigenschappen. Dit verbetert de doeltreffendheid van het schuurproces en de resultaten van de verf.

Voordelen

  • Professioneel resultaat
  • Extreem sneldrogend
  • Kan zowel nat als droog geschuurd wordenVideo

Spuitbeeld

Technische informatie

                     VOORWERK
       
       Oppervlak volledig ontroesten en schuren. Reinigen met SprayMax siliconenverwijderaar (Art.Nr 680090). Het oppervlak moet droog, vet- en stof vrij zijn.
    De spuitbus minimaal 2 minuten krachtig schudden. LET OP! Dit is heel belangrijk. SprayMax producten zijn zwaar gepigmenteerd en dienen gemengt te zijn vóórdat u begint met spuiten. De aanzuigbuis zal anders  snel verstopt raken, en de resterende inhoud onbruikbaar. 

    Bovendien is een goed mengsel noodzakelijk om de producteigenschappen tot zijn recht te laten komen. Dus: GOED SCHUDDEN AUB! Tenslotte even kort proefspuiten, en de bus is klaar voor gebruik.

      BESCHERMING
       
    Adem beschermingsmasker.
Type A2/P2
Ook is het van belang om beschermingshandschoenen te dragen.
Latex of Nitril
 
      SPUITGANG
       
     

1 dunne laag op het gedeelte dat geschuurd moet worden

      DROGING
       
    Kan na 1 minuut al geschuurd worden. De verf zal het schuurpapier niet verstopt doen raken. 
      VERVOLG
       


    Nat schuren met P800.
    Droog schuren 'koppen' met P400-500.
      AFSLUITEND
       
    Na het werk de spuitbus ondersteboven houden, en spuiten. Er komt kort materiaal mee, en vervolgens slechts gas. Direct het ventiel loslaten, voor het behoud van de werkdruk. Het ventiel, en de aanzuigbuis zijn nu schoon, en de resterende inhoud is bewaard voor een volgende keer. Doet u dit niet zal het materiaal in de aanzuigbuis/ventiel indrogen. De spuitbus zal verstoppen en de resterende inhoud is niet meer bruikbaar.
product afbeelding

Artikelnummer

680100