Fill In / Serie D

Merk: SPRAYMAX
Submerk: 1K HALFFABRICAAT WATERGEDRAGEN
Product: Fill In / Serie D

Voordelen

  • Professioneel spuitbeeld
  • Constante druk in de spuitbus
  • Weinig overspray
  • Tijdsbesparende toepassing


Video's


SpuitbeeldTechnische informatie

      AFVULLEN
       
      Verwijder de spraycap en vul de verf volgens de gebruiksaanwijzing met het FillClean apparaat in de spuitbus. Plaats na het afvullen direct de spraycap weer terug op de spuitbus. Dit om het afdichtrubber op zijn plaats te houden.

      De lakhoeveelheid is 100ml onverdunde watergedragen lak.

      Deze bus is geschikt voor de volgende watergedragen verf:
- PPG Envirobase
- Max Meyer Aquamax
- Nexa Aquabase

     In het geval van Glasurit serie 90 en RM Onyx HD. Zal eerst het speciale verloopstuk toegepast moeten worden voor dat de afvulklus uitgevoerd gaat worden. 
       
      VOORWERK
       
    Oppervlak volledig ontroesten en schuren. Reinigen met SprayMax siliconenverwijderaar (Art.Nr 680090). Het oppervlak moet droog, vet- en stof vrij zijn. 
       
    De spuitbus minimaal 2 minuten krachtig schudden. LET OP! Dit is heel belangrijk. SprayMax producten zijn zwaar gepigmenteerd en dienen gemengt te zijn vóórdat u begint met spuiten. De aanzuigbuis zal anders  snel verstopt raken, en de resterende inhoud onbruikbaar. 

    Bovendien is een goed mengsel noodzakelijk om de producteigenschappen tot zijn recht te laten komen. Dus: GOED SCHUDDEN AUB! Tenslotte even kort proefspuiten, en de bus is klaar voor gebruik.

      BESCHERMING
       
    Adem beschermingsmasker.
Type A2/P2
Ook is het van belang om beschermingshandschoenen te dragen.
Latex of Nitril
 
      SPUITGANG
       
     

2 lichte spraygangen ca. 20 µm

       DROGING
       
    Over het algemeen kan de lak na ca. 15 minuten overgelakt worden met zowel een 1K als een 2K product. Voor de exacte droogtijd, raadpleeg de technische info van afgevulde verf.


      AFSLUITEND
       
      Verbruik de spuitbus binnen 5 dagen nadat de verf afgevuld is. 

    Na het werk de spuitbus ondersteboven houden, en spuiten. Er komt kort materiaal mee, en vervolgens slechts gas. Direct het ventiel loslaten, voor het behoud van de werkdruk. Het ventiel, en de aanzuigbuis zijn nu schoon, en de resterende inhoud is bewaard voor een volgende keer. Doet u dit niet zal het materiaal in de aanzuigbuis/ventiel indrogen. De spuitbus zal verstoppen en de resterende inhoud is niet meer bruikbaar.
product afbeelding

Artikelnummer

680078