Spuitpistool reiniger

Merk: SPRAYMAX
Submerk: LAK-VOORBEREIDING
Product: Spuitpistool reiniger

Speciale reiniging voor doeltreffende reiniging van spuitpistolen. Kan universeel worden gebruikt voor 1K op basis van oplosmiddel en 1K verven op waterbasis en voor pastavorm 2K verf. De korte en lange sproeiers zorgenh voor reiniging van het pistool zonder te demonteren. Bij uitstek geschikt voor het snel schoonmaken van het hoofd van de spray Variator.

Voordelen

  • Zeer productief
  • Eenvoudig te gebruiken

Technische informatie

      VOORWERK
       
    De spuitbus minimaal 2 minuten krachtig schudden. LET OP! Dit is heel belangrijk. SprayMax producten zijn zwaar gepigmenteerd en dienen gemengt te zijn vóórdat u begint met spuiten. De aanzuigbuis zal anders  snel verstopt raken, en de resterende inhoud onbruikbaar. 

    Bovendien is een goed mengsel noodzakelijk om de producteigenschappen tot zijn recht te laten komen. Dus: GOED SCHUDDEN AUB! Tenslotte even kort proefspuiten, en de bus is klaar voor gebruik.

       
      VERWERKEN
       
      Nadat u klaar bent met spuiten, spuit uw spuitpistool volledig leeg.

      Verwijder de verfbeker en de nozzel.

     

Spoel het binneste deel, evenals het mondstuk met behulp van de lancet op de spuitbus. Doe dit niet later dan 2 uur na de verwerking.

      Drain het spuitpistool.

      Monteer uw spuitpistool en droog het met geperste lucht. 

      AFSLUITEND
       
    Na het werk de spuitbus ondersteboven houden, en spuiten. Er komt kort materiaal mee, en vervolgens slechts gas. Direct het ventiel loslaten, voor het behoud van de werkdruk. Het ventiel, en de aanzuigbuis zijn nu schoon, en de resterende inhoud is bewaard voor een volgende keer. Doet u dit niet zal het materiaal in de aanzuigbuis/ventiel indrogen. De spuitbus zal verstoppen en de resterende inhoud is niet meer bruikbaar.

product afbeelding

Artikelnummer

680095

VOS waarde

750 g/l